Mors Cup 2017

Pragtfuld sejlads rundt om Mors 2014

Skrevet af Jens Mølgaard den .

Næsten alle kom godt rundt om Mors i årets Morscup 2014... Enkelte blev stående på grunde, enkelte valgte at sejle hjem da vinden blev en anelse svagere.. Men hovedfeltet var i Thisted Lørdag aften kl 21 efter en solrig dag på fjorden.

Vi er glade over den store deltagelse, og håber at se mindst lige så mange næste år til Morscup 2015

Resultalerne for de enkelte løb samt overalt placering følger herunder:

Grupperesultat

Overalt

Thisted Sejlklub klar til en forrygende weekend

Skrevet af Jens Mølgaard den .

Det ligner en fantastisk vejrudsigt til Morscup 2014,  vi er glader for alle de tilmeldinger der er kommet til den traditionsrige sejlads rundt om Mors.Knap 100 både og 450 sejlere på vandet  vil blive et flot syn for alle.

Flittige hænder er allerede i fuld gang/færdige med at klargøre alt det praktiske på land, så sejlads og den dertilhørende forplejning mm kan forløbe gnidningsfrit.

Vel mødt allerede fredag aften hvor grillen kører i Thisted Sejklub på den sydvendte terasse...