Indbydelse

Skrevet af Administrator.

Indbydelse til distancesejladsen Mors CUP fredag 8. – søndag 10 juni 2018 - sejladsen afvikles lørdag d. 9. juni 2018.

Thisted Sejlklub indbyder igen til den traditionsrige distancesejlads - Mors Rundt – en af landets ældste og smukkeste distancesejladser i beskyttet, men krævende sejladsområde.

Mors Cup sejladsen kan ”for de fleste” overstås på en og samme week-end, og er med sin længde på ca. 50 sm, en oplagt sejlads, der ikke forstyrrer familiefreden i flere week-ender.

Når du tilmelder dig skal du ikke sørge for noget til dine gaster... Hver person der tilmeldes får morgenmad lørdag, madpakke til turen rundt, aftensmad i hallen, morgenmad søndag samt den berømte Morscup T-shirt... Og drikkevarer sælges til sejlervenlige priser i hallen.

Det koster kr. 300 pr. båd og kr. 200 pr. sejler at deltage,  dvs en båd med 4 sejlere koster kr. 1.100.

Samtidig er alle deltagende  både med i lodtrækning om fine sponsorpræmier, ud over løbspræmierne.

Tilmelding inden den 5. juni 2018 - kl. 23:59 her på www.thisted-sejlklub.dk (se forsiden under fanen "Kapsejladser" og derefter "Mors Cup 2018"). Har du spørgsmål så mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Der inviteres til følgende sejladser.:

Race: Distancesejladsen Mors Cup. Der sejles efter DH , Længde ca. 50 sm.”Omvendt start” – langsomste både starter først.

Klassebåds-race: Vi udfordrer alle klassebåde som normalt ”kun” sejler op/ned baner. Kom og hyg jer med vennerne – sejl en distancesejlads, der er lang nok til, at det er sjovt – og kort nok til at I er i havn inden festen lørdag aften. Ingen opslidende vagtskifte eller ubekvem søvn i en våd køje………. Lad det blive en tradition at mødes til Mors Cup. Der er gratis kranservice til alle.

Familie race: Mors Cup er for alle – også tursejlere uden måler brev. Selvom I bare er med for turens skyld, er spændingen næsten den samme. Der er ingen præmie til 1.ste båd, udregnet efter besværlige regler, men du ved selv bedst hvem der fik klø... I er naturligvis med i lodtrækningen om hovedpræmierne.

Vi udfordrer også rekordjægerne.. Enkeltskrogs- og flerskrogsracere med potentiale til at sætte nye omsejlings rekorder. Kom og vis hvad i kan. Max. 26 m under Salingsundbroen, mindste dybde på ruten 3,9 m (Doverodde). 

UA-40542404-1