Forældrepolitik

Skrevet af Administrator den .

Målsætning

Målsætningen for arbejdet i Thisted Sejlklubs Juniorafdeling er at give medlemmerne af juniorafdelingen færdigheder i at færdes sikkert og trygt til søs i sejlførende fartøjer, at opildne og tilskynde de medlemmer der ønsker det deltagelse i kapsejladser, både internt og ved stævner. Leg og socialt samvær skal være det bærende i at nå disse mål.

Handleplan

For at nå disse mål forventes det at forældrene aktivt hjælper til i fornødent omfang.
Der afholdes en ”aktivitetsbørs” på et forældremøde før hver sæsonstart hvor arbejdsopgaverne fordeles.
Se bilag: Job-liste til brug ved Juniorafdelingens ”Aktivitets-børs”

Generalforsamling

På et forældremøde før hver sæsonstart (i april måned) afholdes der generalforsamling i Thisted Sejlklubs Juniorafdeling. Formand og kasserer fra Thisted Sejlklub er fødte medlemmer, ligeledes er den til enhver tid udnævnte leder af Juniorafdelingen det. Der skal på generalforsamlingen vælges 2 forældrerepræsentanter til bestyrelsen.