Ungdomsafdelingen

OPTIMISTISK SÆSONSTART 2017

Skrevet af Lars Klemme den .

Redigeret af Lars Klemme maj 2017:

Der var 9 børn (heraf 2 nye), som gik til opgaven med liv og sjæl. Derefter var der nybagt franskbrød og varm kakao til alle både børn, forældre, og ledere.

Vi mødes fremover hver tirsdag kl. 16.30 til 19.00 og håber at komme ud at sejle i optimist- tera- og feva jollerne.

Ketty holder ”ferie” fra 20. maj og i 2 måneder. Hvis der er nogle som vil give en hånd med i den periode og gerne nogle som har lyst til at sejle ud sammen med børnene vil vi meget gerne høre fra jer.

Billederne er fra den 09.05.2017, hvor vi vaskede både.

SÅ STARTER VI 2015:

Skrevet af Lars Klemme den .

Tirsdag d. 21. april blev jollerne løftet ned fra loftet, vasket og rigget til på stativerne, der nu står på den lækre flisebelagte plads ved jolleskuret.

IMG_0050-1.JPG

Det var rigtig hyggelig og alle var glade og tilfredse og ivrige efter at komme i gang :

IMG_0052.JPG

Ikke alle var helt tørre da vi som sædvanligt sluttede af med saftevand, kaffe og brød.

Tak til alle hjælperne og juniorer for indsatsen og det gode humør.

IMG_0057-1.JPG

Venlig hilsen Lars

MØDEAFTEN 14. APRIL UDSAT TIL 21. APRIL

Skrevet af Lars Klemme den .

Hej alle sammen : Hvert år er der en såkaldt AKTIVITETSDAG i Sejlklubben - denne dag er i år valgt til at være den 16. april.

Vi HAVDE jo planlagt vores møde til 2 dage FØR, fordi vi så skulle tage joller ned og sætte dem udenfor samt iøvrigt KLARGØRE rigtig mange ting.

På selve aktivitetsdagen skal der LÆGGES FLISER I HELE DET OMRÅDE, hvor vi normalt har alle vores joller til at stå hele sommeren, så DERFOR vil det være ærgerligt, at VI sætter alle bådene dér på vores mødeaften, og så bare 2 dage efter, vil de blive flyttet af andre medlemmer - men det bliver DEJLIGT, for nu skal vi ikke gå i langt græs, men på nye fliser !

MØDET UDSÆTTES DERFOR EEN UGE til den 21. april samme tid og sted !

I øvrigt glæder vi os til den nye sæson - med venlig hilsen Lars Klemme !

Juleafslutning

Skrevet af Jens Mølgaard den .

Den 9. dec. havde ungdomsafdelingen juleafslutning.

Desværre kun med 17 deltagende juniorer, ledere og forældre, men julen er jo en travl tid.

Det gik nu ikke ud over humøret på de tilstedeværende, og aftenen blev, synes vi selv, rigtig hyggelig.

For at det hele ikke skulle være fis og ballade måtte juniorerne forsøge at beskrive alle delene på en optimistjolle, godt det ikke er nødvendigt for at klare en sejlads.

Derefter konkurrerede alle, delt i to hold, i at spise flødeboller med kniv og gaffel iført store ski luffer. Et af holdene havde en lidt sløv start, men det endte næsten i dødt løb.

Så kom risengrøden på bordet og i år var der rigeligt, så meget at nogle kunne få en portion med hjem.

Derefter pakkespillet, der bød på mange fortvivlede udbrud, når pakkerne hurtigt skiftede hænder. Heldigvis kan reglerne laves så alle har noget at pakke op.

Efter lidt snoller, kaffe, hyggesnak og oprydning sluttede en dejlig aften kl. 1930.

Lars Klemme

Forår 2015

Skrevet af Jens Mølgaard den .

Program for ungdomsafdelingen Forår 2015.

Tirsdag d. 13. januar 2015:

Lidt teori, evt. arbejde på Svallow.

Tirsdag d. 10. februar 2015:

Film, knob, tovværk og arbejde på Svallow.

Tirsdag d. 10. marts 2015:

Sikkerhed til søs og arbejde på Svallow.

Tirsdag d. 14. april 2015:

Klargøring af joller og arbejde på Svallow.

Tirsdag d. 5. maj 2015:

Opstart på sæsonen, måske kan vi fejre befrielsen med bål og hvad dertil hører.

Ret til ændringer forbeholdes.

Vi starter som sædvanlig kl. 1630 og planlægger at stoppe kl. 1930.

Fortæl alle jeres venner om det sjove ved at sejle. I år håber vi at kunne sejle i Svallow og en katamaran, foruden de joller vi  plejer at sejle i.

Lederne i ungdomsafdelingen.