Sejlerskolen

Skrevet af Administrator den .

KLUBBENS SEJLERSKOLE FOR 2017 INFORMERER FØLGENDE:

Sejlerskolen "sejler" allerede for fuld fart med nye tilmeldinger - Ib Mygind - instruktør og tovholder for Sejlerskolen kan kontaktes på tlf. 40 21 07 33 - eller mailadresse : Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

EFTERLYSNINGER:

Er der nogen af medlemmerne, der har tid lyst og lejlighed til at hjælpe med INSTRUKTØRJOBBET - Ib Mygind oplyser, at Sejlerskolen mangler instruktører til Sejlbåde OG motorbåde - kontakt Ib snarest herom !!

HUSK PÅ, at det er hvert enkelt elev, der selv skal sørge for fornøden forsikring - typisk er det ens egen ulykkesforsikring, der dækker, men det indskærpes her, at man lige chekker sig selv op med dette vigtige spørgsmål.

PRIS: er man  er aktiv medlem af Thisted Sejlklub er sejlerskolen gratis - og hvis man ikke er medlem, koster det 600 kroner .