Sejlerskolen

SEJLERSKOLEN 2017

Skrevet af Jørgen Møller Larsen den .

ajourført af Ib Mygind 8. maj 2017:

Thisted Sejlklubs sejlerskole, som ledes af Ib Mygind, starter primo maj og kører gennem sejlersæsonen.

Deltagelse i sejlerskolen er gratis for medlemmer af Thisted Sejlklub.

Er du ikke medlem af Sejlklubben, betales kr. 600,00 for medlemsskab i 2017, og du kan herefter gratis deltage i sejlerskolen 2017.

Skolen kører som følger.

Man skal være aktiv medlem af klubben, så er skolen gratis.  Er men ikke medlem,  men ønsker at deltage. Man melder sig bare ind i klubben, det koster 600.- kr. For et år.

Sejlerskolen underviser i praktisk sejlads, både sejl- og motorbåde. Undervisningen giver ikke noget bevis eller eksamener, men vi stræber imod at vore elever er i stand til at sejle en båd på forsvarlig måde, og finde vej på vandet, efter endt sæson.

Tilmelding sker  ved at kontakte Ib Mygind på tlf. 40 21 07 33 eller på mailadresse : Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SEJLERSKOLEN - GENEREL INFORMATION

Skrevet af Lars Klemme den .

PRIS: man SKAL være medlem af Thisted Sejlklub ( årlig pris = 600 kroner ) for at kunne deltage på Sejlerskolen, men så er undervisningen også "gratis".

HUSK PÅ, at det er hvert enkelt elev, der selv skal sørge for fornøden forsikring - typisk er det ens egen ulykkesforsikring, der dækker, men det indskærpes her, at man lige chekker sig selv op med dette vigtige spørgsmål.

Ib Mygind kan kontaktes på tlf. 40 21 07 33 - eller mailadresse : iDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sejlerskolen

Skrevet af Administrator den .

KLUBBENS SEJLERSKOLE FOR 2017 INFORMERER FØLGENDE:

Sejlerskolen "sejler" allerede for fuld fart med nye tilmeldinger - Ib Mygind - instruktør og tovholder for Sejlerskolen kan kontaktes på tlf. 40 21 07 33 - eller mailadresse : Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

EFTERLYSNINGER:

Er der nogen af medlemmerne, der har tid lyst og lejlighed til at hjælpe med INSTRUKTØRJOBBET - Ib Mygind oplyser, at Sejlerskolen mangler instruktører til Sejlbåde OG motorbåde - kontakt Ib snarest herom !!

PRIS: er man  er aktiv medlem af Thisted Sejlklub er sejlerskolen gratis - og hvis man ikke er medlem, koster det 600 kroner .