Priser mv.

Skrevet af Administrator den .

Kontingenter, priser m.v. for Thisted Sejlklub:

Indskud for nye medlemmer : 5.000 kroner som engangsbeløb, der straks forfalder til betaling, når man som bådejer indmelder sig i Thisted Sejlklub - beløbet tilbagebetales IKKE igen.

Bådejere: 1500 kroner om året.

Broleje : 20,00 kr./ m2 + moms - målt udfra bådens største længde og bredde.

Kranbrug ("fri" indenfor rimelighedens grænser) : 250,00 kr. + moms om året.

Arealleje til Thisted Kommune : Fast beløb pr. medlem 400 kroner plus moms = 500 kr. om året. Dette beløb opkræves uanset om man har sin båd på vinterpladsen eller andre steder. Vi håber selvfølgelig IKKE Thisted Kommune lader denne arealleje stige, men prisen vil selvfølgelig være afhængig af dette - indtil videre er det bare sådan.

Aktive uden båd og bådejere på venteliste : 600,00 kr. om året.

Juniormedlemmer : 300 kr. om året.

Passive medlemmer : 100,00 kr. om året.

Klubhuset :

Lejebetingelser for Klubhuset kan læses her men iøvrigt fremhæves især nedenstående:

Leje af Klubhuset : 900 kroner pr. gang PLUS alt forbrug.

Der gøres opmærksom på, at for at kunne leje Klubhuset, skal man have været aktivt medlem af Thisted Sejlklub mindst 2 år og klubhuset kan ikke lejes til pårørendes fester.

Endvidere er der ingen udlejning af klubhuset i tidsrummet fra 1. maj til 1. november - dette er den officielle sejlsæson - her er klubhuset forbeholdt sejlerfolket.