KLUBVIMPLER OG ELMÆRKER 2017

Skrevet af Jørgen Møller Larsen den .

Kære medlemmer af Thisted Sejlklub.

Den 1. juni er Annette Helm-Petersen begyndt som vores nye faste havnevagt.

For at havnevagten kan kende bådene, som er hjemmehørende i Thisted Sejlklub, er det vigtigt, at båden fører klubvimpel på et fra broen synligt sted. Alle bedes få dette forhold bragt i orden snarest. Klubsvimpler kan købes hos materialeforvalteren.

Elmærker for sommeren 2017 kan ligeledes erhverves hos materialeforvalteren for 600 kr. + moms ialt 750 kr.

Nogle både vil blive forsynet med elmåler.

Hvis ikke der er personer ved båden, skal elkablet fjernes fra stikkontakten på broen.

Kun elkabler med gyldigt strømmærke 2017 må sidde i stikkontakten uden der er personer ved båden. Havnevagten vil uden varsel afbryde strømmen, hvis strømmærke mangler.

I kan bestille strømmærke og/eller klubvimpel ved at sende en e-mail tilDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ved at sende en SMS til 42524557. Så vil jeg sørge for at strømmærke og/eller klubvimpel bliver leveret på jeres båd. Betaling kan ske via mobilpay til 42524557. Har I ikke mobilpay, vil jeg rette henvendelse til jer, og opkræve pengene.

Materialeforvalter.

NB: Det er tilladt at have landstrøm natten over uden strømmærke, hvis man har pakket båden til sejltur med afgang den følgende dag, og skal have køleskab tændt.

I så fald kan man sætte en mærkat på elkablet med teksten "Køleskab tændt, afsejler i morgen", så sikrer man sig for at strømmen afbrydes.