KLUBBENS ÅRLIGE FÆLLES TURSEJLADS

Klubbens Tursejlads 2014
På grund af sygdom har tursejladsudvalget meldt "pas", men idet det jo efterhånden har været en årlig tradition, har andre medlemmer taget handsken op igen, fordi man syntes, det er en tradition, der skal bevares :
Man har derfor - lidt i tidnød - arrangeret følgende program:
Mogenkaffe klokken 09:00 lørdag den 6.september i THISTED SEJLKLUBS klubhus - her er Sejlklubben vært med både rundstykker, kaffe og en lille een.
Derefter er der "FRIT SLAW" - man kan sejle en tur, gå sig en tur, blive i klubhuset / på havnen eller i båden.
Klokken 17:00 mødes man igen på plænen foran klubhuset - her startes egne grill op, og det understreges, at både den våde og den tørre forplejning / aftensmad etc, er på egen risiko og regning.
Det hastigt nedsatte udvalg har arrangeret lidt underholdning i form af bla. fællessang, og man håber på stor tilslutning - rigtig hyggeligt samvær, og når man så er mæt af det hele, slutter arrangementet - det vil sige, der er IKKE noget om søndagen.
For eventuellle yderligere informationer ( og måske ideer), kan Lef Hummelshøj kontaktes på tlf. 23 71 92 06

Detaljer for aktivitet

Dato for aktivitet 06-09-2014 9:00