Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

Nyt fra VM-styregruppen medio maj 2013

Skrevet af Jens Erik Hald.

VM-nyhedsbrev, medio maj 2013.

Den officielle tilmeldingsfrist er slut.

Sidst i april udløb den officielle tilmeldingsfrist til VM-stævnet. Og status er pt. at der er tilkendegivelser fra 65 både. Alle indbetalinger er endnu ikke indgået, og der kan endnu uddeles wild-cards til både som ønsker at deltage. Fra styregruppens side var vort oprindelige succeskriterium 60 deltagende både, det ser ud til at det så godt og vel bliver opfyldt, ja der er stadig en mulighed for, at maximum-deltagelsesgrænsen på 70 deltagende både bliver nået.

Den lange pontonbro skal rømmes i uge 32.

Som traditionen er ved de store stævner, som Thisted sejlklub i tiden har afholdt, plejer de deltagende både at ligge ved samme bro og det er også planen i år. Den eneste bro, som har plads nok, er den lange pontonbro og på fællesmødet mellem VM-styregruppen og sejlklubbens bestyrelse mandag den 27. maj vil et af punkterne være, hvordan rømningen af den lange pontonbro skal organiseres. Retningslinjerne vil blive offentliggjort her på siden samt ved opslag på broen.

Vi mangler stadig hjælpere til stævnet.

Opbakningen af hjælpere til VM-stævnet er stor – også fra udefra kommende ikke-medlemmer af sejlklubben, som gerne vil give en hånd med og det er vi stolte af. Men der er stadig brug for mange hænder. For eksempel er der brug for hjælpere til opstilling i dagene før stævnet, allerede tirsdag i uge 31 begynder vi at tage fat og ligeledes er der brug for mange raske hænder lørdag og søndag efter stævnet.

Ønsker du at hjælpe, skal du kontakte

Gunhild Christensen på Mobil: 23 83 23 31, Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sponsorsøgningen fortsætter..

Vi er et godt stykke vej med sponsorsøgningen, men der er stadig brug for lokale virksomheders opbakning som sponsor.

Ros til Amtoft for et vellykket H-bådsstævne.

Amtoft Bådelaug afholdt lørdag i bededagsferien et vellykket stævne for H-både, hvori flere fra den danske H-bådselite deltog. Stævnet, som var markedsført som en opvarmning til VM’et var en stor succes med 23 deltagende både.

UA-40542404-1