Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

IDAG ER DET VIST SOMMER

Skrevet af Lars Klemme.

 

Idag tirsdag den 7. maj ser det ud til en rigtig dejlig dag - HUSK :  

IAFTEN : mødes Ungdomsafdelingen til deres ugentlige møde,

I MORGEN : Trimsejlads nr. 2 - vær opmærksom på den "nye faste bane" - læs mere under Kapsejlads.

Der arbejdes på opsætning af ny INFOSKÆRM i Servicebygningen til forhåbentlig glæde for alle gæstesejlere, men også egne medlemmer og især til sejlerne ved det kommende VM-stævne. Vær opmærksom på, at samtlige nyheder i forbindelse hermed, læses ved et klik på  WORLD CUP 2013  øverst til venstre på denne side.

.... og endelig HUSK at tilmelde dig til Sejlklubbens egen kapsejlads : MORS CUP 2013 - tilmelding hertil også øverst på denne side.

Der er heldigvis en masse aktivitet på havnen i disse dage - flere og flere både bliver lagt på plads, og nu ligner det snart en rigtig lystbådehavn igen.

 

UA-40542404-1