Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

Nøglebokse

Skrevet af Simon Kristensen.

Under "Info fra materielforvalteren" har Jørgen forleden meddelt, at der er sat nøglebokse op ved udvalgte rum.

Det giver åbenbart anledning til misforståelser og måske også lidt irritation hos nogle medlemmer. Jeg vil derfor forsøge at komme med en forklaring på, hvorfor nøgleboksene er installeret.

Ungdomsafdelingen har spurgt om mulighed for at kunne aflåse deres klubrum. For ikke at udstyre dem med nøgler, er en løsning med nøgleboks nærliggende.

I samme forbindelse kommer vi i bestyrelsen til at drøfte, at rigtig mange har adgang til rummet overfor de gamle toiletter ("Udviklingsafd.") og teknikrummet - og at vi faktisk ikke har helt styr på udleverede nøgler! Det bør vi gøre noget ved.

I udviklingsafd. har bestyrelsen forskelligt materiale, fx. standere, frihavnskort, gæstekort, højttaleranlæg m.v. og noget mere "privat", hvorfor det, udover bestyrelsen, bør være en mere begrænset andel af vore medlemmer, der i realiteten har brug for adgang, end tilfældet er i dag.

F.s.v. angår teknikrummet vil der være flere, der har behov for adgang - fx. er det naturligt, at ”Brobisserne” kan komme ind. Det kan godt være, at det viser sig, at det stort set bliver de samme, som i dag har en A-nøgle, der skal have adgang.

Har du et behov for adgang til "Udviklingsafd." og/eller teknikrummet, så kontakt Jørgen Møller Larsen.

Alternativet til nøgleboksene havde været installation af nyt låsesystem, men det er kostbart.

Forandring er altid en svær kunst......

UA-40542404-1