Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

Skader fra male/metalstøv på både.

Skrevet af Jørgen Møller Larsen.

Birger Andersen har oplyst, at der er en del både, hvor der er konstateret metalspåner på dæk m.v. Birger har en klar formodning om, at spånerne kommer fra erhvervsarealet, hvor der de sidste par uger er pågået arbejde med at samle en ny færgelandgang.

Spånerne begynder nu at ruste, og det giver rustmærker.....

 

Dir. Jens Imer fra Imers Industrimontage er kontaktet. Han ikke forstå, at spånerne kan komme derfra. Han har dog forpagtet sit forsikringsselskab.

Hvis nogle bådejere har problemer med metalstøv på båden og der ønskes ertstatning skal I følge anvisningen fra Købstædernes Forsikring.

Jeg bekræfter at Imers Industries har ansvars forsikring hos Købstædernes Forsikring.

Jeg kan pt ikke oplyse et police nr. da policen er trådt ikraft den 1.5.2018 og endnu ikke udstedt.

Imers Industries har indgivet en skades anmeldelse til deres ansvars forsikring – der tager stilling til ansvaret i sagen samt den eventuelle efter følgende erstatnings ansvar.

De både der er kasko forsikret – skal melde skaden til kasko dækningen – det er helt normalt procedure – hvorefter der kan gøres regres imod en eventuel ansvarlig skade volder.

Venlig hilsen

Christian Nielsen
Exam. erhvervsassurandør

Købstædernes Forsikring
Industrivej 7, 7760  Hurup
Telefon: 97 95 20 33
 · Mobil 29 69 77 43

UA-40542404-1