Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

J70 arrangementer

Skrevet af Simon Kristensen.

Sponsoraftenen forleden er vel overstået. Fantastisk vejr, glade sponsorer og tilskuere samt frivillige hjælpere gjorde, at vi havde et perfekt arrangement.

Jeg vil tro, at der var 70-80 sejlere og tilskuere i løbet af aftenen.

Så det var en super indledning på firmaevents, der kan skabe økonomi til bådene. Der blev også et mindre overskud forleden, idet sponsorerne selv betalte for forplejning.

Den 13. juni har Sparekassen Thy som oplyst sit sidste arrangement i år, hvor de frit kan benytte bådene. Der er tale om et dagsarragement, hvor de, udover sejlads, vil pleje netværk med og mellem indbudte erhvervskunder. Klubhuset er derfor reserveret til dette formål denne dag. 

Vi har nu de fornødne hjælpere til dagen på plads. Tak til de, der har rettet henvendelse.

UA-40542404-1