Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

2 arrangementer i "J70-afdelingen"

Skrevet af Simon Kristensen.

I forbindelse med sponsoraftalerne vedrørende vores 2 J70'ere indgik vi aftale om, at Sparekassen Thy og Thy-Mors Energi, så længe aftalerne løber, 2 gange årligt kan bruge bådene.

Det udmønter sig nu i følgende:

På tirsdag, den 29. maj har vi fællesarrangement med de 2 sponsorer, hvor de skal dyste mod hinanden. Arrangementet starter kl. 17.00 med forventet afslutning ca 21.00, hvor der er lidt fælles hygge. Hver sponsor deltager med 12 mand samt publikum. Så det skal nok blive en fin aften.

Onsdag, den 13. juni har Sparekassen Thy sit 2. arrangement, hvor de har indbudt 24 erhvervskunder til et dagsarrangement. Til dette arrangement mangler vi lidt hjælpere, så er du interesseret, så kontakt Per Hovmark, mobil 30458647.

Kom evt. og kik på......

UA-40542404-1