Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

JSU 2017

Skrevet af Simon Kristensen.

Lørdag, den 30 september  sejles årets sidste kapsejlads i Thisted Sejlklubs regi, nemlig JSU. Distance sejlads med én start for alle bådtyper.

Mød op i klubhuset kl. 0900 til skippermøde. Deltagelse er gratis :-

Igen i år er der mulighed for at få slukket tørsten med en fadøl eller sodavand fra Thisted Bryghus. Klubben er vært så længe lager haves :-)

Luksus pølsebord fra Den Gamle Slagter med pålæg, ost og lune frikadeller med kartoffelsalat, kan bestilles til levering i klubhuset efter endt sejlads.

Har det interesse, så send en SMS til Peter Wadmann på tlf. +45 20 14 01 07 med navn og antal kuverter man ønsker.  Betal gerne med det samme via Mobil pay. 15kr pr. kuvert.  Heraf går 10,- til mad til de som hjælper til, medens vi sejler. Mad kan bestilles indtil skippermøde lørdag kl. 0900.

Af hensyn til bestilling vil vi gerne have tilmeldingen ASAP., da der skal forhåndsbestilles torsdag morgen.

For sidste års vindere, husk at medbring nypudsede og graverede pokaler :-)

Selected:  H-båds pokal + Overalt

Castor:        Vandrepokal NCA

Melges 24:Globex Vandrepokal

Castor:        Onsdags pokal

UA-40542404-1