Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

Lokalplan - forslag til lokalplan for Sydhavnen er nu i høring.

Skrevet af Simon Kristensen.

Thisted Kommune meddeler under overskriften "Forslag til kommuneplantillæg nr. 46 og Forslag til lokalplan nr. 1-021 Boliger og rekreativt område på Sydhavnen, Thisted" følgende:

"Thisted Kommunalbestyrelse har den 27. juni 2017 vedtaget forslag til ovennævnte kommuneplantillæg og lokalplan.
Thisted Kommune fremlægger derfor følgende dokumenter i offentlig høring:
1. Kommuneplantillæg nr. 46 (forslag)
2. Lokalplan nr. 1-021 Boliger og rekreativt område på Sydhavnen, Thisted (forslag)
 
Dokumenterne er i offentlig høring i perioden 1. august – 28. september 2017 og offentliggøres påThisted Kommunes Lokalplanportal (www.thisted.dk/lokalplaner) i samme periode.
 
 
I bestyrelsen vil vi i god tid inden høringsfristens udløb behandle forslaget og komme med evt. indsigelser og/eller "forbedringsforslag". Som det fremgår, undgår vi nok ikke boliger i den nye lokalplan. Men denne gang dog i behørig afstand til sejlklubben, ligesom vi areal- og bebyggelsesmæssigt tilgodeses noget mere end tilfældet var ved sidste høring.
 
Vores tilgang til lokalplanen som sejlklub er, at vi ikke vil være imod boliger, hvis vi i lokalplanen sikres nødvendige arealer og udviklingsmuligheder i øvrigt. Og boliger ikke på sigt vurderes at komme i konflikt med os. Med dette "tankesæt" er den foreliggende lokalplan noget mere spiselig for sejlklubben end den forrige.
 
Som enkeltperson kan tilgangen naturlivis være en anden, men det er en anden sag. Vi skal vurdere ud fra en sejlklub tilgang.
 
Har du kommentarer til forslaget, så kom med dem og gerne inden 1.9.2017, så vi kan tage dem med i bestyrelsens drøftelser.
 
Evt. kommentarer bedes tilstillet undertegnede, gerne på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
Fortsat god sommer - den må snart komme :-)
Simon Kristensen
UA-40542404-1