Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

Sejlsportsliga - vi har brug for hjælpere.

Skrevet af Simon Kristensen.

Thisted deltager igen i år i Sejlsportsligaens 1. division.

En af betingelserne for vores deltagelse er, at vi til to af stævnerne stiller vores RIB til disposition med fører. I år er det til stævnet i Struer d. 20. og 21. maj. og til stævnet i Aarhus d. 25, 26. og 27  august. Båden kræver speedbådskørekort eller duelighedsbevis.

En anden betingelse er, at vi skal fragte en J70'er én gang i løbet af sæsonen. I år er det fra Haderslev til Struer. Transporten kan ske i dagene 8. maj til 15. maj.

Har du lyst og mulighed for at hjælpe med ovennævnte, så ret henvendelse til Per Hovmark 30458647 eller Simon Kristensen 2441794.

På forhånd tak.

UA-40542404-1