Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

Hiv ankeret op og lad gå – sæt kursen mod Livø…..

Skrevet af Jørgen Møller Larsen den .

PLAKATaA4.JPG vises

 

 

Livet er til for at leves… Livø er til for at opleves…

 

Et nyt tiltag er ved at blive etableret på Livø – Forårs Jazz, nogle af de garvede Jazz veteraner som har sat deres fodaftryk på Livø gennem mange år, har nu sat sig sammen med den nye forpagterpar Ulla og Jesper og arrangere Forårs Jazz. Vi vil gerne reserver plads til jazzvenner til søs så i kan kommer sikkert i havn, derfor har vi beslutte at reservere et antal borde til jer søens folk!

Musikken er selvfølgelig omdrejningspunktet i et sådant arrangement og da et af Europas mest succesrige Jazz orkestre, Second Line fra Sverrig blev spurgt om de havde lyst til at komme til Livø sprang de straks til, så der venter en kanon oplevelse for deltagerne på dette års Forårs jazz – derudover har et fantastisk Norsk band New Orleans Jazz Cab meldt sig også, Neanders Jazzband sammen med Advokaterne, Løgstør Paraders og Limfjordens Sønner, så der bliver sikker bal på kajen også, men det er jo op til deltagerne

Provianten leveres af det nye forpagterpar, så i kan glæde jer.

Livet er jo til for at leves og det bliver den til forårs Jazzen 2017 19.-20. maj.

Havnen på Livø er klar til at tage imod dig og dine sejlervenner, så hiv ankeret op og lad gå – sæt kursen mod Livø….. og vær med til at skabe en årlig tilbagevendende tradition.

Hvor: Livø

Hvornår: 19.20. maj 2017

Kontakt Luffe på telefon 24 67 70 81 eller send ham en mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og sig du vil have plads ved sejlerbordene.  Se: www.foraarsjazz.dk

Hiv ankeret op og lad gå –

sæt kursen mod Livø…..

UA-40542404-1