Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

Bådvogne skal mærkes med navn og telf. nr

Skrevet af Jørgen Møller Larsen.

Nu er de fleste både ved at være oppe på land, og de er pakket ned til vinteren. Vinterpladsen er i nydelig stand. Der er kommet nyt grus på pladsens sydende.

Der er en del bådvogne, som ikke er i brug. De står på vinterpladsen eller på pladsen lige syd for volden.

Alle bådvogne, både de som benyttes og de ubenyttede skal have et skilt på med ejerens navn og telefon nummer.

Ubenyttede bådvogne, der ikke er mærket med navn og telefon nummer inden udgangen af 2016, betragter vi som tilhørende Thisted Sejlklub, og de brugbare vogne vil blive stillet til salg til medlemmer, som mangler bådvogn, og de uanvendelige vil blive afhændet til skrot.

Hvis nogen forsøger at påberåbe sig ejendomsret til en bådvogn, der ikke er mærket med navn og telefon nummer efter 1. januar 2017, vil vedkommende gå forgæves med sit krav.

 

UA-40542404-1