Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

Liga og andet godt.......

Skrevet af Simon Kristensen.

Sidste Ligastævne er nu afsluttet, og Thisteds båd klarede målsætningen om at sikre Thisted Sejklub endnu en sæson i 1. division. I Skovshoved blev resultatet en 10. plads og den samlede placering i 2016 bliver en 11. plads. Vi kipper med flaget og ønsker tillykke med resultatet.

I Brejning har Thisted haft 2 H-både med i ranglistestævnet "Kellers Park Cup". "Selected" med Poul Jensen og Co. bliver nr. 4 og "Zacapa" med Lars Kongsøre og Co. bliver 14. Der deltog 25 både og vinder bliver Anders Bertelsen. Poul Jensen og Co. er nr. 2. på den samlede rangliste, og det er jo ikke så ringe endda :-)

Sidste trimsejlads afvikles på onsdag - arrangør er besætningen på "Castor", som oplyser, at 1. start er kl. 18.00. Banen er ikke helt den, der normalt sejles på.......Kom og vær med til at afslutte en forrygende sæson 2016. Det plejer at være rigtig hyggeligt - alle kan være med, idet de vante kapsejladsregler denne aften er sat lidt på "stand by".

Og så er der endnu ledige pladser til arrangementet fredag d. 14.10., hvor vi jo som bekendt får besøg af TV-kokken Claus Holm, jf. artikel på denne side den 31.8.

UA-40542404-1