Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

TV-Kokken Claus Holm kommer forbi.....

Skrevet af Simon Kristensen.

HOLM

I samarbejde med Peter Axelsen er det lykkedes at få TV-kokken Claus Holm til at vende forbi Thisted Sejllkub fredag, den 14.10.2016, hvor vi afholder en madlavningsaften for mænd med temaet: "Mand, lær at lave mad, når du sejler."

Arrangementet starter kl. 16,00  hvor vi skal lære at lave nogle nemme retter,  som i princippet skal kunne laves på en båd.

Holm vil guide os gennem processen, der forhåbentligt ender ud i noget godt mad, som vi sammen skal nyde kl. 19,00 - evt. sammen med vores bedre "halvdele", se nedenfor.

Alt efter hvor mange tilmeldinger vi får, vil der blive lavet hold, som sammen skal tilberede noget mad. Vi forventer, at det bliver 4 mands hold.

Vi har kun 30 pladser på holdet, så det er efter først til mølle. Hvis man ønsker at invitere sin hustru/kæreste med til spisningen kl. 19.00 er dette helt ok. Dette sker på separat tilmelding.

Ca. kl. 19,30, mens vi spiser, vil Holm fortælle lidt om sig selv og den rejse, han er på i madens verden.

Pris for deltagelse:

Herre kokkeskole  (møde tid 15.45)                   300,00 kr.
Hustru/kæreste (møde tid 18,45)                        200,00 kr.

Dertil kommer drikkevarer. Betaling sker til undertegnede, når vi mødes fredag, d. 14.10.

Det bemærkes, at Thisted Sejlklub ikke økonomisk er involveret i arrangementet, der således alene er deltagerfinansieret.

Tilmelding til Simon Kristensen - mobil 24417924 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Husk det er først til mølle princip.

UA-40542404-1