Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

Sejlsportsliga - 1. division

Skrevet af Simon Kristensen.

ligabilldede

I denne weekend d. 26-28. august sejler Ligaen igen i Thisted. Denne gang er det 1. division det gælder - det er jo i denne række, at Thisted Sejlklub er repræsenteret. Så kom og kik med.

Der sejles fredag, lørdag og søndag. 1. start fredag er kl. 13.00. Søndag sluttes af med "Final six" sejladser kl. 14.00, således at stævnet slutter ca. kl. 15.00 med præmieoverrækkelse.

Lørdag er der, udover kapsejladser, planlagt aktiviteter, der gerne skulle tiltrække et publikum. Således vil dykkerklub, fritidsfiskere, surfere, juniorafdelingen med aktivitetstrailer, vore sponsorer m.fl. være at finde ved klubhuset. Deruover vil der være musik ved Marinehjemmeværnet. Aktiviteterne starter kl. 10.00. Der kan købes kaffe, øl/vand, kage og pølser.

Vi ser frem til en god weekend og håber, at mange vil møde frem og være med til at give stemning.

UA-40542404-1