Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

Bronze til Thisted båd ved DM for H-Både.

Skrevet af Simon Kristensen.

Bronze

Vi har set det komme, og nu er det en realitet - Poul Jensen & Co tager en medalje ved et mesterskab.

Poul, Per og Claus har ved det netop afsluttede DM for H-Både i Køge således sejlet en mega flot 3. plads hjem. Vi kipper med flaget og ønsker stort tillykke.

Præstationen sættes i relief af, at de kun bliver marginalt slået af en nuværende og en tidligere verdensmester i bådtypen. Claus Høj Jensen vinder DM med 19 point og Morten Nielsen bliver 2'er med 26 point. Og nr. 3 bliver altså Poul Jensen & Co. med 35 point.

I næste måned venter VM, som sejles i Finland.. Som 3'er ved DM er "Selected" en båd, som man vil holde øje med, er jeg sikker på. "Knæk og Bræk".

Endnu en Thisted båd deltog ved DM, nemlig "Zacapa" med Lars Kongsøre ved roret og Finn Søgaard og Jens Andersen som gaster. Båden slutter som nr. 26, efter tilsyneladende at have haft "havari" på førstedagen. Der var tilmeldt 33 både.

UA-40542404-1