Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

Sct. Hans fest

Skrevet af Jørgen Møller Larsen.

 

Trods silende regn gennem dagen, lykkedes det at få et flot Sankt Hans bål tændt.

Udvalget, der planlagde aftenen havde gjort et godt stykke arbejde. 

Kl. 18.00 blev der stillet godt og veltillavet mad frem, og der kunne købes drikkevarer. Ca. 60 personer deltog i spisningen i vores dejlige klubhus. Ingen spiste udenfor i fri luft, for regnen silede ned.

Kl. 20.00 gik alle ud på klubhusete terrasse for i total vindstille at synge Blæsten går frisk over Limfjordens vande. Fra terrassen kunne vi se, at det lykkedes at få godt ild i bålet.

Aftenens båltaler - Carsten Bjørnskov - fremførte en velforberedt tale, der var særdeles informativ og underholdenede. Regnen stilnede af under båltalen, og efter at have sunget Midsommervisen, kunne vi bevæge os ned til bålet, hvor vi kunne nyde den friske lune sommeraften. 

En flot regnbue viste sig over Thisted Bredning. Mon guldet ved regnbuens fod ligger på Limfjordens bund eller er det mon i en have på Johnsens Allé?

En rigtig god og hyggelig aften, som vi igen oplevede i Thisted Sejlklub. 

UA-40542404-1