Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

En weekend med sejlsport........Mors Cup, Liga og ranglistestævne for H-både.

Skrevet af Simon Kristensen den .

En weekend med sejlsport er slut.

Traditionen tro var Thisted Sejlklub vært ved kapsejladsen Mors Cup. Arrangementet blev igen en succes. 61 både var tilmeldt og 55 gennemførte. Sejladsen bød vindmæssigt på lidt af hvert, men antallet af både der gennemførte vidner om, at der dog var vind det meste af tiden. Resultater kan ses på hjemmesiden under Kapsejladser, Mors Cup 2016.

Nedenfor er et stemningsbillede, da der ikke var meget vind af en af de deltagende Thisted både, som i øvrigt vandt sit løb.

Faaborg sejlklub har i weekenden arrangeret Speed Cup, som er et ranglistestævne for H-både. Poul Jensen og hans besætning, Per Hansen & Claus Lauritsen, deltog. Og igen skuffede de ikke, idet reslutatet blev en flot 2. plads.  Vinder blev Claus Høj Jensen.

Vi ønsker stort tillykke med det flotte resultat.

Og sidst men ikke mindst er der afviklet stævne i Sejlsportsligaen i Juelsminde. Thisteds båd med Per Hovmark, Heines Nielsen, Martin Thrige og Søren Bredal gjorde det også godt i et hårdt felt med dygtige sejlere.

Resultatet blev såldes en flot 7. plads. Hvis formkurven fortsætter, bliver det spændende at se, hvad de kan præstere, når næste Ligastævne afvikles i Thisted til august.

Albatros

UA-40542404-1