Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

Udvikling af ungdomsarbejdet

Skrevet af Simon Kristensen.

Per Hovmark & Co har til den forestående sæson lejet en Melges 24. Denne vil de bruge til træning til Liga sejladser samt til deltagelse i stævner for denne bådtype.

Thisted Sejlklub støtter som bekendt op omkring Ligaen, men er ikke økonomisk involveret i lejen af ovenævnte Melges 24 til formål som beskrevet ovenfor.

Bestyrelsen har imidlertid haft en snak med Per omkring udvikling af ungdomsarbejdet (alder fra ca 16 år og opefter) i sejlklubben, idet Per har vist interesse i at være med til at tiltrække og undervise unge i den alder. Har vi den rigtige bådtype vurderer Per og bestyrelsen, at dette vil være muligt.

I øjeblikket har Per således kontakt med 4-8 unge i denne aldergruppe, som har vist interesse. Og som måske på sigt kunne udvikle sig til at blive Ligasejlere.......

Vi har derfor indgået aftale om, at Thisted Sejlklub til en yderst favorabel pris lejer Melges 24'eren til brug for dette formål. Det er således hensigten, at Per skal sejle med ungdomssejlere på tirsdage, hvor juniorafdelingen har klubaften og er på havnen/vandet, og til onsdagssejladserne.

Vi håber, at dette initiativ bliver en succes.

UA-40542404-1