Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

Foråret er nært forestående.

Skrevet af Jørgen Møller Larsen.

Vi er nu i marts - den første forårsmåned ifølge kalenderen. Folk begynder i det små at pusle om bådene i hallerne og på vinterpladsen.

I havnen skal der nu gøres klar til at bådene kommer i vandet. Pælene ved broerne skal ses efter, og nødvendige reparationer  og fornyelser skal foretages. Flåden til at slå plæene i havnens bund er sat i vandet, så der er ingen undskyldninger for at komme i gang med pælearbejdet.

Det er især pælene i Fiskerihavnen, der trænger til at blive set efter. Derfor beder vi bådejere, der har både liggende ved broen F i Fiskerigavnen om at flytte bådene til en anden plads i havnen, så Brobisserne kan komme til med den grønne flåde. 

Hvis vi kan få de 6 både ved bro F i Fiskerihavnen flyttet en af de aller nærmeste dage, regner vi med at pælearbejdet kan være færdig inden udgangen af uge 11. 

UA-40542404-1