Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

FÆRDIGT ARBEJDE

Skrevet af Jørgen Møller Larsen.

Nu er køkkenet færdigt, og klubhuset er rengjort. Alle, der har hjulpet til med den store opgave, er meget stolte af resultatet. 

I dag er den nye opvaskemaskine kørt ind. Nyt porcelæn er klar til at fylde skabene op. Det vil ske i morgen fredag den 26-02-2016. 

Kl. 09.30 samles interesserede til at vaske det nye porcelæn op, og stille det i skuffer og skabe.

Der er brug for 5-6 damer til at få porcelænet på plads. Desuden er der nogle få mænd til at få kasserne med porcelæn båret ind, og til at gå til hånde med diverse opgaver.

De der gerne vil se køkkenet og måske give en hjælpende hånd med, kan møde frem i morgen kl. 09.30. Materialeforvalteren vil møde op mellem kl. 11.00 og 12.00 - Jeg har et møde andet sted kl. 09.00 til ca. kl. 12.00.

UA-40542404-1