Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

Klubhusets køkken tager form.

Skrevet af Jørgen Møller Larsen.

Der har i hele januar været stor byggeaktivitet i klubhuset. Det til trods for, at vejret har været noget blandet (læs "dårligt"). Brobisserne har trods kulde, sne, regn og blæst udført et stort og solidt arbejde såvel ude som inde.

Udvidelsen af køkkenet er nu så langt, at huset er lukket. Nyt gulv er lagt og nye vinduer er isat. Udvendig er ny træbeklædning sømmet på væggen mod sydvest. alle el- og vandinstallationer er ved at være færdige. Væggene indvendig i køkkenet og i baggangen er spartlet, beklædt med glasvæv og malet. Lofterne indvendig er færdige.

På onsdag den 3. februar regner vi med at "luft til luft" varmeanlæg til køkkenet etableres. Køkkenelementer leveres i uge 6, forventelig den 11. februar.

I uge 7 vil de nye køkkenelementer blive monteret. Elektriker monterer ny opvaskemaskine i uge 8. 

I uge 9 vil nyt køkkengrej være leveret, og de nye skabe kan fyldes op. I denne uge skal der også gøres grundigt rent i hele klubhuset, så alting stråler senest den 4. marts.

Vi imødeser, at et rengøringshold (damer og herrer) melder sig til denne tjeneste en dag i uge 9.

Det bliver skønt at kunne tilbyde de, som har lejet klubhuset den 5. marts, flotte toptrimmede lokaler.

Stor tak til alle, som indtil nu har udført et godt og flot stykke arbejde. Vi håber det resterende arbejde vil blive udført med samme entutiasme og omhu, som vi indtil nu har været vidne til. Tak til køkkenholdet, som har sørget for god forplejning til trods for at de kun har meget beskedne forhold at arbejde under. Vi ved jo alle, at

UDEN MAD OG DRIKKE - DU'R HELTEN IKKE.

UA-40542404-1