Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

FLERE AKTIVITET I KLUBHUSET

Skrevet af Jørgen Møller Larsen.

Køkkenbyggeri og vinsmagning.

Udvidelsen af køkkenet i klubhuset skrider planmæssigt frem. I næste uge bliver der lagt vinyl på gulvet. Væggene tapetseres og males og nye vinduer sættes i. Ny udvendig beklædning sættes på væggen.

I uge 5 installeres varme i køkkenet. I uge 6 kommer køkkenelementerne. Så kan vi få køkkenet gjort brugbart igen. Vi forventer ombygningen og køkkenet færdigt til 1. marts.

Vi kan dog ikke vente med at anvende klubhuset til marts. Derfor arrangeres en aften med vinsmagning den 6. februar kl, 19.00. Til denne anledning, vil pladsen - på grund af ombygningen - være begrænset til maksimum 50 deltagere. Tilmelding nødvendig. Se i øvrigt omtalen under KOMMENDE AKTIVITETER.

Der vil ved vinsmagningen være god anledning til at se, hvor langt brobisserne m.fl. er nået med ombygningen.

UA-40542404-1