Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

Thisted Sejlklub vært for Ligastævne i august 2016.

Skrevet af Simon Kristensen.

Dansk Sejlunion har nu meldt dato og sted for årets ligastævner ud. I efteråret lagde vi billet ind på værtsskabet for ligastævnet i august 2016. Vi har været så heldige, at DS har imødekommet vores ansøgning og nu offentliggør, at vi skal afvikle det 3. ligastævne, der afvikles de 2 sidste weekender i august 2016.

Der forestår nu et større planlægningsarbejde, ligesom vi får brug for frivillige, der vil være med til at gøre stævnet i Thisted Sejlklub til det bedste af de 4, der skal afvikles i år :-)

Når vi har fået et overblik, vil vi vende tilbage angående det praktiske i forbindelse med afviklingen af stævnet, ligsom vi mere detaljeret vil redegøre herfor. Jeg har forsøgt at lægge offentliggørelsen fra DS ind på linket nedenfor:

https://www.dropbox.com/s/px4k6tbbvmuufxy/Liga%202016?dl=0

UA-40542404-1