Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

2 MÅNEDER TIL JUL NU :

Skrevet af Lars Klemme.

Julen nærmer sig med hastige skridt - hvad enten vi vil det eller ej - men INDEN DA er der jo et par begivenheder, som kræver ALLES OPMÆRKSOMHED :

For det første er der jo om ikke så længe GENERALFORSAMLINGEN den 9. november kl 19:25 - formanden skriver snarest mere herom - men så ER der jo også en anden af ÅRETS store begivenheder - nemlig sejlsæsonens afslutning med STANDERSTRYGNINGEN.

Udvalget har igen lagt sig i selen med et dejligt arrangement - program og menu kan læses under KOMMENDE AKTIVITETER lige til venstre her på siden - husk : BAK OP om denne sædvanligvis skønne fest i gode venner og medlemmers lag.

Servicebygningen ER lukket HELT NED og vinterklargjort - rengøringsfolkene er sendt på "ferie", og det betyder så at DU nu SELV skal sørge for almindelig oprydning efter dig selv - både UDENFOR på pladsen, men sandelig også INDENFOR på toiletterne. Man kan kun anvende de toiletter ved "den gamle indgang" for medlemmer, samt toiletterne i klubhuset, men der er INGEN muligheder for bad - så skal man over i Havnens Bygning ovre ved Svend Burgerfri !

I øvrigt skal medlemmerne ( OG LEO ) ROSES MEGET for den virkelig fine oplagring på vinterpladsen - det ser ud til, vi kan få plads til alle vores elskede både - TAK for dét !  

 

UA-40542404-1