Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

Morscup 2015

Skrevet af Jens Mølgaard den .

Så er Morscup veloverstået... TUSIND TAK til alle de frivillige der ALTID er klar til at gøre dette til en af de stolte begivenheder for Thisted Sejlklub. Sejladsen var kapsejlads som i "gamle dage" Ligge stille og jagte vind i 4 timer.. 180 graders vindspring.. rigtig god vind..spændende dueller og lidt nat sejlads..

MEN koldt og vådt.. men alligevel højt humør blandt sejlerne... Festen i haller blev dog ikke til noget pga sen ankomst.. Men hyggelig præmieuddeling Søndag morgen. En gast der nu flere år har taget turen til Morscup lavede dette lille sammenklip som udstråler glæde for vores arrangement.Morscup set fra en "stamgast"

UA-40542404-1