Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

Sejlsportsligaen

Skrevet af Simon Kristensen.

I morgen og søndag er der kick off for holdet, der skal præsentere Thisted Sejlklub i Dansk Sejlunions Sejlsportsliga, 2. division. Stævnet afholdes i Skive.

Holdet for den kommende weekend består af Per Hovmark, Søren Bredahl, Heines Nielsen og Per Hansen.

Vejerudsigten er "spændende" - specielt søndag, hvor der varsles op til 10 m/s på yr.no. Så godt at holdet i går havde lejlighed til at prøve båden - en J/70 - således, at de er lidt fortrolige hermed.

Det er også lykkedes at få besat Rib'en, idet Henrik Christensen tager tjansen lørdag og Finn Søgaard er på søndag. Stor tak herfor.

Næste stævne er i Horsens i weekenden d. 20-21. juni. Vi søger fortsat interesserede, der kunne tænke sig at være en del at holdet, der repræsenterer Thisted Sejlklub i ligaen.

I Horsens har vi desuden igen forpligtet os til at møde med vores Rib med fører. Er du interesseret i at sejle eller vil du hjælpe med Rib'en bedes du kontakte Simon Kristensen på mobil 24417924.

UA-40542404-1