Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

THISTED BÅDE MED I FRONT :

Skrevet af Lars Klemme.

Flere af Thisted Sejklubs medlemmer har i den forgangne weekend deltaget i Udtagelsesstævne til VM, og Poul "Pølle" Jensen har - udover at have sejlet sin båd til et SUPERFLOT RESULTAT - også haft overskud til lige at sende følgende referat til klubben : 

Ved weekendens første VM udtagelse sejlads for H-både, som gælder udtagelse til VM i Finland 2016, deltog to Thisted både : båden Selected med skipper Poul Jensen samt gasterne Per Hansen og Claus Lauritsen, og båden Zakapa med skipper Lars Kongsøre samt gasterne Jens Andersen og Søren Ottesen. Vinden var lørdag fra start 10-12 sm. fra østsydøst, men første sejlads blev afviklet i god ro og orden. Over middag blæste det op, men de fleste sejlere trodsede vind og kulde og blev på Kapsejladsbanen, hvor det nu blæste 14-16 m/s". Efter dagens tre sejladser var der mange, der har haft helt fantastiske oplevelser ude på banen i 1,5 – 2 m bølger. Flere har oplevet spiler kæntringer og andre har haft hårdt vejrs happenings :-)

"Det var nogle seje vikinger, der tog på vandet. Når vinden er så kraftig, så bliver det virkeligt koldt, når vandet er så koldt som det er”, udtaler stævnelederen

Søndagens sejladser blev afviklet med nordvestlige vindretninger imellem 10 og 13 sekundmeter i middelvind med kraftige vindstød, men noget mindre bølger.

H-bådsklassen har fået testet form, udholdenhed og om grejet er i orden. Flere teams tager hjem med ting, som skal repareres eller opdateres.

Slut resultat blev at regerende verdensmester Claus Høj Jensen fra Holbæk vandt i suveræn stil, Morten Nielsen fra Roskilde blev nr. 2, og Poul Jensen fra Thisted nr. 3. Lars Kongsøre blev nr. 15. Der deltog 21 H-både fra hele landet.

Det er MEGET flot af vore medlemmer, at de kan klare sig SÅ IMPONERENDE på sådanne vigtige stævner - STORT TILLYKKE fra klubben.

Skærmbillede_2015-05-12_kl._15.44.12.png

 

UA-40542404-1