Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

STANDEREN HEJST - SÆSONEN STARTET

Skrevet af Lars Klemme.

Et perfekt vejr - 65 glade medlemmer - dejligt klubhus : så var "scenen sat" for årets STANDERHEJSNING !

Festudvalget havde igen lagt sig i selen og og med tilbud om dejlig mad og god musik, trukket forventningsfulde medlemmer af huse, og gav de fremmødte en god start på sæsonen. TAK til festudvalget.

Dieseltanken er OGSÅ tanket op med nyt "billig" MARINEDIESEL - dvs der skal IKKE tilsættes forskelligt dyrt kemi til denne diesel. Det utætte sted ER nu repareret, og leverandøren er bedt om at komme med en LÆNGERE slange hurtigst muligt - årsagen til utætheden var, at slangen faktisk var lidt for kort til nogle af de større både, hvorfor slangen blev vredet / klemt under tankningerne.  

   

UA-40542404-1