Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

MEDIO APRIL - STOR AKTIVITETSNIVEAU :

Skrevet af Lars Klemme.

Efterhånden som solen får mere og mere magt, dukker sejlklubbens medlemmer OGSÅ op på havnen og så begynder den velkendte og dejlige stemning samt det "høje" aktivitetsniveau at melde sig.

ANDRE TING, der melder sig, er jo NÆRMEST : AKTIVITETSDAGEN torsdag den 16. april - kom og fejr Dronningens 75 års fødselsdag på havnen  blandt medlemmer og venner og lad os få gjort klubben KLAR til sæsonen - læs mere til venstre herfor under KOMMENDE AKTIVITETER.

Her er der også andre begivenheder at læse om - og så skal vi jo IKKE GLEMME STANDERHEJSNINGEN den 2. maj - gå op under AKTIVITETER ØVERST her på siden og klik  på AKTIVITETSKALENDEREN for maj måned, så vil du kunne læse nærmere.

Det forlyder, at NIBE SEJLKLUB lige er blevet medlem af FRIHAVNSORDNINGEN - de nåede IKKE at få sig registreret i de forskellige blade, men de skulle altså være medlem NU - og lidt apropos : FRIHAVNSMÆRKERNE er nu kommet og kan fåes ved henvendelse til Jeres broformænd ELLER til NJ !    

   

UA-40542404-1