Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

Dansk Sejlunions sejlsportsliga for klubhold 2015 - 2. division

Skrevet af Simon Kristensen.

Dansk Sejunion har inviteret Thisted Sejlklub til at deltage i ovennævnte turnering i år. Vi skal deltage i 2. division.

Sejlsportsligaen er en turnering for 18 sejlklubber i Ligaen og 18 klubber i 2. division. Der skal afvikles 4 stævner. Stævnerne strækker sig over en weekend (lørdag/søndag). 1. stævne er i Skive d. 16-17. maj, så det er lige om lidt.....

Sejladserne afvikles i bådtypen J/70. Der er 6 både på banen ad gangen, og der sejles speed fleetrace af 12-15 minutters varighed. Mellem hver sejlads skiftes besætninger.

Vi skal stille med min. 4 mand og max. 8 til hvert stævne. P.t. har vi tilsagn fra 5 således, at vi kan opfylde minimumskravet. Men vi skal gerne være flere og gerne så mange, at vi bliver nødt til at foretage udtagelse til hvert stævne.

Det er vigtigt at præcisere, at der er tale om et klubhold, således at alle, der melder sig, får lov til at sejle - besætningerne er derfor ikke faste, og der kan/vil ske "flydende" udskiftninger.

Udover sejlere får vi brug for en eller flere førere til at sejle vores Rib-båd, som vi forpligter os til at medbringe til 2 af stævnerne. 1. gang er også her stævnet i Skive.

Vi har valgt at deltage i turneringen, idet dette forhåbentligt kan medvirke til at højne vores kapsejladskultur. Får vi succes kan det være, at vi vil få mulighed for at afvikle et af stævnerne til næste år og dermed "markedsføre" Thisted Sejlklub. Det må vi tage endelig stillng til, hvis vi måtte blive tilbudt muligheden.

Ovennævnte er alene en kort introduktion til turneringen - der kan læses mere herom på www.sejlsport.dk/mere/sejlsportsligaen

Er du interesseret i at deltage som sejler og/eller hjælper, opfordres du hermed til at deltage i et informationsmøde herom - mødet afholdes onsdag, d. 15.4.2015 kl. 19.00 i Sparekassen Thy, idet klubhuset er optaget denne aften. Der er indgang i Rådhusstræde.

Af hensyn til mødets gennemførelse vil vi gerne have din tilmelding senest på tirsdag, d. 14.4. Tilmelding vil være muligt via hjemmesiden i løbet af i morgen fredag.

UA-40542404-1