Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

APRIL : LIGGEPLAN, INFO MV.:

Skrevet af Lars Klemme.

Så er påsken heldigvis overstået - der var MEGET aktivitet på havnen og en del medlemmers både fik vand under kølen igen.

Det betyder også, at man måske har behov for at se, hvor båden skal ligge denne sæson, så derfor er LIGGEPLANEN NU KLAR - den kan "ses" under PRAKTISK INFO på denne side - OG kære medlemmer : lad nu være med at fare i blæk-, kridt- eet eller andet hus, hvis der er lavet nogle småfejl - husk : I er heller ikke fejlfrie !

Der er selvfølgelig lavet nogle rokeringer - det gælder primært Folkebådbroen OG Kongebroen - her er der jo nyslåede pæle, så på disse broer er stort set ALT ændret - men ring til NJ hvis du føler dig forbigået / overset.  

Næste STORE SKRIDT er jo AKTIVITETSDAGEN den 16. april fra klokken 16 og frem - årets store investering er jo SF-stens belægning foran jollehuset, og derfor er det fra og med IDAG FORBUDT at anvende dette areal til masteklargøring ( eller for den sags skyld : noget som helst andet ) - entreprenøren kommer een af de nærmeste dage, og går  gang med at fjerne muldjorden samt klargøre med stabilt grus til selve flisebelægningen, som medlemmerne så formodes at udføre på aktivitetsdagen.

ALLE er selvfølgelig velkomne til at deltage denne dag og gøre hele systemet KLAR til sæsonen - hvad der påtænkes at blive udført, kan læses under THISTED SEJLKLUB / praktiske gøremål - og der afregnes efter veludført job med en styrbord ( grøn ) øl og en bagbord ( bestem selv farven )  pølse - begge dele selvfølgelig fra Byens førende virksomheder.

Ellers er der "kun" at sige : god alting og husk DAGLIGT at holde øje med denne hjemmesides digre og fyldestgørende aktivitetskalender - der er MANGE ting og møder på programmet.       

UA-40542404-1