Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

FEBRUAR ER NU DUKKET OP :

Skrevet af Lars Klemme.

Så "slap" vi endelig af med den lange og mørke Januar måned ( og en masse korte ministre ) - vi kan ikke ligefrem høre fuglekvidder endnu, men det er da SKØNT, at der både er tøvejr og næsten vindstille;

januar var meget meget blæsende, så bare dét at være ude nu, er en ren fornøjelse.

Omkring 60 medlemmer var i Klubhuset den 31. januar for at høre Kirsten og Kim fortælle om deres fantastiske sejlads gennem Nordvestpassagen - det var virkelig en dejlig aften, og de 2 sejlere var oplagte og proffessionelle - en skøn aften i klubregi.

Allerede om 2 dage er der arrangeret VINSTYRKE 12 - læs mere under Kommende Aktiviteter lige til venstre herfor på siden.

Husk også den 21. februar, hvor der er "komsammen i klubhuset" - pak din madkurv og dit gode humør og ta ned i klubhuset klokken 18:00, og få nogle hyggelige timer med klubkammerater - husk lige - for god ordens skyld - at anmelde, hvor mange I kommer - tlf. 3031 7031 - dette udelukkende af hensyn til borddækning, og der kan ringes til nummeret helt op til en time før arrangementet. Der kan læses mere herom - også under Kommende Aktiviteter lige til venstre herfor på siden.

  

UA-40542404-1