Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

SMÅ INFORMATIONER I JANUAR

Skrevet af Lars Klemme.

Det er jo unægtelig en lidt kold ( og mørk ) tid, vi gennemgår lige nu her i slutningen af Januar, men så er det da godt, at vi kan "varme" os ved de girokort, der i uge 4 og 5 udsendes på vores medlemskab i Klubben - husk på : Thisted Sejlklub er een af de absolut BILLIGSTE sejlklubber i Danmark.

Hvis der eventuelt er lavet "fejl" i disse - måske fordi bestyrelsen ikke har alle korrekte informationer på medlemmerne - så husk : eventuelle uoverensstemmelser kan rettes ved et enkelt opkald til Niels Jørgen på den ( altid ) varme linie : 4027 5311.

Et udemærket forslag fra et medlem er blevet effektueret her på hjemmesiden : medlemet foreslog, at det kunne være lidt informativt, hvis man var i stand til at se, hvilke dage Klubhuset var udlejet til diverse arrangementer og medlemsfester - dette kan nu ses ved et klik på AKTIVITETER øverst på denne side - rul ned på AKTIVITETS KALENDER og klik derpå - der er alle ( indtil nu ) kendte dage markeret.

En rigtig god ide og vi kan kun ( som altid ) opfordre vore medlemmer til at komme med alle nye og gode ideer, således at vi hele tiden kan forbedre serviceniveauet og gøre hverdagen lidt nemmere !

.... og ligesom lidt i fortsættelse af ovenstående ide og opfording : så skal det da lige oplyses også, at det initiativ, som Ungdomsafdelingen / optimisterne satte i søen her med HYGGEAFTEN I KLUBHUSET den 17. januar, blev en KÆMPE succes : 30 medlemmer havde til denne hyggeaften pakket madkurv m.v. hjemmefra og taget det gode humør med ned i Klubhuset til "komsammen" med andre klubmedlemmer  - et virkelig godt initiativ, som gentages igen både den 21. februar og den 21. marts, og husk : der skal IKKE foretages tilmelding overhovedet - bare kom derned med egen mad og eget humør.

                    

UA-40542404-1