Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

SÅ KOM NISSEMÅNEDEN ENDELIG :

Skrevet af Lars Klemme.

December måned er startet - det 1. adventslys er tændt, og snart skal vi til at "døwes" med at bytte pakker, men inden da : lidt orientering om aktiviteter og et FROMT ønske :

Vores kran påtænkes sandblæst og grundet snarest af Tom Sandblæser - selve nymalingen af kranen etableres først, når vi får varme i vejret igen.

Som aftalt på generalforsamlingen pågår der NU arbejde med research og udførelse af behørig optimering af vores mastekran - arbejdet med DET HELE ( og til forhåbentlig stor tilfredshed for brugerne) vil være færdigetableret INDEN sæsonstarten og bådisætningerne.    

Brobizzerne vil - afhængig af vejret selvfølgelig - udføre et nyt sandfang på vaskepladsen, hvilket kræver opgravning og så får man i samme ombæring rettet op på den forholdsvis "skæve" belægning på pladsen - dette arbejde forventes færdig i december måned.

Til brug for girokortudsendelsen af medlemskontingent - udsendes normalt i januar / februar måned - ønsker Materialeforvalteren, at man lige retter henvendelse til ham HVIS man har nogle ændringer i forhold til denne sæson - det kan være bådsalg / bådkøb / flytning - ønske om anden pladser eller andet, der er ændret.

Det gør det hele MEGET NEMMERE for sejlklubbens administration, at vi har de rette oplysninger INDEN denne udsendelse - så får I den rigtige "behandling" og vi er fri for at skulle lave tingene "dobbelt / forgæves" - tag venligst dette hensyn allerede NU - det er klart, at de medlemmer der allerede HAR kontaktet NJP med deres ændringer, IKKE skal gøre det igen - det er noteret !

 

UA-40542404-1