Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

PRAKTISKE BEMÆRKNINGER NOVEMBER:

Skrevet af Lars Klemme.

Som altid - lige efter Generalforsamlingen - afbrydes VAND på samtlige broer; der vil indtil videre kun være vand til højtryksrenseren OG vaskepladsen - dette afbrydes når frosten begynder at melde sin ankomst.

Ligeså er det med El på broerne - her er El-standerne afbrudt nu, og der vil kun være El-forsyning på broen : Fiskerihavnen.

Her SKAL alle de både, der ønsker at "overvintre i vandet" lægge sig ind, og ønsker man strøm til sin båd i perioden fra nu og til 1. marts, er dette muligt herinde som det eneste sted - strømmen betales via de målere, der er fast i El-skabene.    

UA-40542404-1