Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

EFTERÅRSMÅNED NR. 2 ER STARTET :

Skrevet af Lars Klemme.

Så startede den 2. efterårsmåned - flot vejr stadigvæk - og der tages flere og flere både op nu - det er "meget normalt", men ikke desto mindre lidt trist, for det varsler jo sæsonens afslutning !

JSU-Kapsejladsen blev som bekendt overstået i et fantastisk vejr - læs mere under Kapsejladser / trimsejladser.

Nu efterstår følgende aktiviteter i den nærmeste tid  : Møde i Vinstyrke 12 - Svampe / snapsetur i skoven guidet af Karsten Bjørnskov - Standerstrygning samt Generalforsamling - herom kan man læse under Kommende Aktiviteter til vesnstre her på siden.

Husk på, at Sejlklubbens rengøringspiger IKKE gør rent længere - derfor bedes ALLE medlemmerne tage hensyn derpå og rydde op efter sig selv - både i Klubhuset og på toiletterne !!   

UA-40542404-1