Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

ALMINDELIG HVERDAG IGEN :

Skrevet af Lars Klemme.

Så har de smukke TRÆSKIBE forladt Thisted Havn og Thisted Sejlklub - hvor VAR det dejligt, at sejlerne denne gang fik et skønt vejr hertil - og herfra igen. Aftenen var jo Thisted Sejlklubs værtsaften, hvor de mange glade mennesker blev budt VELKOMMEN af Borgmesteren, hvorefter flot, god og VELTILLAVET mad blev indtaget af de sultne sejlere. En helt igennem VELLYKKET dag / aften, hvor også BOGEYMAN BAND,  der ( jeg havde nær skrevet som sædvanlig ) underholdt på vanlig og absolut bedste måde med skøn iørefaldende musik !

TAK til alle de mange frivillige, som "bar" - både før under og efter og TAK til Rene Nørskov og hele BOGEYMAN BAND for en herlig fest.

Næste "officielle" programmer i sejlklubregi, er jo den traditionsrige HERRETUR og umiddelbart derefter sidste kapsejlads i Sejlklub regi  - JSU - der kan læses mere herom til begge arrangementer lige til venstre herfor under kommende aktiviteter !

... og sidst men ikke mindst : glem IKKE at melde dig til : "Tak for hjælpen festen" i forbindelse med det afholdte VM-stævne senest den 28. september - invitationen hertil kan læses lidt længere nede under NYHEDER !!!    

UA-40542404-1