Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

WEEKENDTUREN I AMTOFT

Skrevet af Lars Klemme.

Birger oplyser, at den Årlige Familietur i Sejlklubben, dette år blev afholdt 30. august  -> 1. september, og giver her et lille referat af turen:

Fællesturen gik til Amtoft, men vinden var ikke lige med os, da det lørdag blæste 18- 20 m/sek - det var nok også det der var årsagen til mindre fremmøde end vanlig. Som sædvanlig mødtes vi til fælles kaffe og lagkage kl 14.00 - her deltog ca 25 - derefter var der en lille konkurrence / hovedbrud som Grete ( igen igen ) havde kreeret, og Kirsten tog præmien. Kl 17.30 begyndte vi fælles grillning - derefter spisning, hvor 22 af medlemmerne deltog. Søndag morgen var der "morgenkomsammen" fra kl. 08:00 -> 10:00, og derefter var der afgang mod Thisted i ( som ALTID ) modvind fra vest.  

UA-40542404-1