Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

LIDT INFORMATIONER SIDST I AUGUST:

Skrevet af Lars Klemme.

Thisted Kommunes Åbne Planværksted blev i aftes afholdt på Kirkegårdsvej 11 - her deltog ca 100 borgere !

Byrådsmedlemmer og kommunens embedsmænd havde gjort et godt stykke forarbejde, og der blev afholdt gruppemøder, hvor ideerne kom frem fra hver enkelt gruppe, og til sidst orienterede hver gruppe de øvrige grupper - en dejlig aften med fin stemning og det klare indtryk, at Thisted Kommune VIRKELIG ville noget med området og virkelig ville tage borgerne med på råd - flot kommunalt tiltag !!

Den "gode gamle kending" : hjemmesiden  http://thistedsydhavn.dk kan også orientere om tiltagene - den skulle gerne blive ajourføre dagligt eller i hvert fald når der er noget nyt.    

 

 

UA-40542404-1