Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

MEGET AT GLÆDE SIG OVER - OG TIL :

Skrevet af Lars Klemme.

Thisted Kommune afholder som bekendt flere møder på strækningen Hotel Limfjorden til Synopal - jævnfør opslag rundt omkring og nedenstående annonce fra Thisted Kommune :

Vi opfordrer ALLE interesserede medlemmer - og alle borgere i øvrigt - til at deltage i disse møder, hvis man har nogen mulighed herfor :

 IDAG ONSDAG DEN 21. AUGUST : 

Skærmbillede_2013-08-15_kl._19.08.18.png  

 Iøvrigt kan den "gode gamle kending" : hjemmesiden  http://thistedsydhavn.dk også orientere om tiltagene - den er helt ajourført netop til disse møder.   

Efterdønningerne fra vores nyligt afholdte VM-stævne for H-både er lange og gode - alle tilkendegiver, at det har været et fantastisk stævne, som vi kan være stolte over - læs her ved et klik på linket - en rigtig dejlig artikel som BÅDMAGASINET SKRIVER OM STÆVNET :

 http://www.baadmagasinet.dk/nyheder/nyheder/kapsejlads/19773-thy-styrer-for-vildt/page

Lækkert for Thisted Sejlklub, for hele området OG for alle de dygtige frivillige hjælpere. 

 

UA-40542404-1