Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

Til Sejlklubbens medlemmer

Skrevet af Jens Erik Hald.

Der skal herfra lyde en stor tak til alle sejlklubbens medlemmer for jeres indsats under og omkring det netop afholdte VM-for H-både.

Tak for jeres hjælp før, under og efter stævnet, tak for jeres overbærenhed overfor de gener stævnet måtte have påført jer og tak til de medlemmer, hvis både ligger ved den lange pontonbro for jeres velvillighed til at tømme broen.

Det var et helt igennem vellykket stævne, og vi er fra Styregruppens side tilfredse med afviklingen som ene og alene skyldes den store skare af frivillige der har hjulpet til før, under og efter stævnet.

Her er links til TV-Midt/Vests dækning af stævnet:

http://www.tvmidtvest.dk/nettv/?id=26676

http://www.tvmidtvest.dk/nettv/?id=26628 (Cirka 12.47 inde i udsendelsen)

http://www.tvmidtvest.dk/nettv/?id=26631 (Cirka 4.40 inde i udsendelsen)

Med venlig hilsen

Jens Erik Hald

 

hbaad01

UA-40542404-1